woensdag 3 december 2008

Het belang van de vrouw in het Nieuwe Tijdperk

Omraam Mikhael Aivanhof: Over het belang van de vrouw voor het Nieuwe Tijdperk

Omraam Mikhaël Aïvanhov: Over het belang van de vrouw in het Nieuwe Tijdperk
Uit het boek: Mystiek van man en vrouw (spirituele galvanoplastiek)
www.prosveta.nl
*Note: De lezer zal bepaalde aspecten van de teksten van Omraam Mikhaël Aïvanhov in deze tekst beter begrijpen, als hij zich realiseert dat het gaat om een louter mondeling onderricht.

"Van nu af aan moeten alle vrouwen zich verenigen om samen een collectieve Vrouw te vormen, die binnen de mensheid het nieuwe leven ter wereld zal brengen.
De vrouw is van nature in staat heel subtiele deeltjes uit te zenden, een uiterst fijne materie en die materie kan de vorm aannemen, die een hoogstaande geest eraan geeft.
Als deze collectieve Vrouw besluit een deel van die subtiele materie die zij uitzendt, te wijden aan het vormen van een kind dat een volmaakt wezen bij haar zal verwekken, dan zal dat kind het Koninkrijk van God zijn.
Wanneer de vrouwen dit werk beginnen te doen, zal de echte schoonheid hun ten deel vallen. Over het algemeen is het zelden zo, dat een vrouw die een kind verwacht, er werkelijk mooier op wordt, want ze ziet er dan vermoeid uit omdat het kind energie aan haar onttrekt. Wanneer de vrouwen echter zwanger zullen zijn van het Gouden Tijdperk, zullen ze mooi en stralend worden, want dit spirituele kind zal hun jeugd en schoonheid brengen.

Wanneer de vrouwen zullen beslissen zich te wijden aan de Hemel, zodat al die wonderbare materie die zij bezitten kan worden gebruikt voor een goddelijk doel, zal men zien dat overal op aarde haarden van licht worden ontstoken en de hele wereld zal de taal van de nieuwe cultuur spreken, de taal van het nieuwe leven, de taal van de goddelijke liefde.
Mogen daarom voortaan alle vrouwen op aarde, of ze nu getrouwd zijn of niet, of ze nu huismoeder zijn of niet, zich bewust worden van hun mogelijkheden en besluiten, met heel hun wezen, en dankzij hun subtiele emanaties, een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van een nieuw collectief lichaam, het Koninkrijk van God op aarde. Laat ze maar proberen de dingen eens anders te zien en zij zullen begrijpen dat hun toestand zal worden verbeterd door deze verruiming van hun bewustzijn.
Alle vrouwen hebben er dus belang bij om in zichzelf dat idee van de verwezenlijking van het Koninkrijk Gods te voeden, want dat idee zal hun nieuw leven inblazen en hen mooier maken.

Ik geef u vandaag een van de grootste geheimen prijs van de wetenschap der Ingewijden. Al diegenen die op de vrouw hebben neergekeken, die het belang van haar rol niet hebben begrepen en niet met haar hebben gewerkt, hebben niets tot stand kunnen brengen, want juist dankzij de vrouw kunnen de meest verheven ideeën werkelijkheid worden."

Geen opmerkingen: